silcarebolt.huHíreink

Híreink

2015-08-13

Építő zselék új PURE LINE tégelyben

Építő zselék új PURE LINE tégelyben Silcare base one építő zselék megújult, exkluzív tégelybe töltve érkeznek. Formatervezett, elegáns tégelyben érkeznek a base one építő zselék 15g és 50g kiszerelésben. Az új exkluzív tégelyek elegánsabb megjelenést kölcsönöznek a zseléknek, emellett masszívak és strapabíróak, az áruk viszont változatlanul kedvező!

tovább »

2015-08-03

Miért válik fel a műköröm?

Miért válik fel a műköröm? Veled is előfordult már, hogy a szépen megépített műköröm néhány nap alatt felvált a hátsó vagy oldalsó bőrredőnél? Nem biztos, hogy az anyag minőségével van probléma. A Silcare építő zseléi magas minőségű építő zselék, megfelelő használat mellett nem levegősödnek és nem válnak fel.

tovább »

2015-07-03

Így használd a gél lakkot

Így használd a gél lakkot UV és LED lámpában is kötő, magasan pigmentált gél lakkok. Használatuk egyszerű, akár egy körömlakké, tartósságuk pedig a műköröm tartósságával vetekszik. Tökéletes manikűr akár 3-4 hétig.

tovább »

2015-07-03

Neon Summer kollekció

Neon Summer kollekció Az idei nyáron is hódítanak a neon színek! Megérkeztek a Silcare új neon summer kollekció színes zseléi!

tovább »

2015-07-03

Játssz velünk és nyerj!

Játssz velünk és nyerj! Díjazzuk hűségedet és vásárlásodat! Szerezd be kedvenc Silcare zseléidet, vásárolj webshopunkban 2015.06.14 és 2015.07.14. között legalább 12000Ft összegben (a szállítási díj nem számít bele) és máris esélyed van megnyerni a SILCARE BASE ONE GALAXY ZSELÉ KOLLEKCIÓT, amit díjmentesen juttatunk el a nyerteshez.

tovább »

2015-07-03

Hűségpont rendszer

Hűségpont rendszer Áruházunkban Hűségpont Rendszer működik! Gyűjtsd a pontokat és spórolj a Silcare bolttal! A hűségpontokkal minden vásárlás alkalmával spórolhatsz!

tovább »

 Kosár

Az Ön kosara üres.

Kattints az akciós termékekért!

 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.