❤ Ingyen szállítás 7500Ft-tól ❤ Szállítási idő 2-5 munkanap.

10% kedvezmény
(nem akciós termékeinkre)
❤ -10% kedvezmény a hosszú hétvégén ❤

Ajándék Aba Group körörmreszelő a rendelésedhez!

Ajándék Aba Group körörmreszelő a rendelésedhez!

Megérkeztek a világszerte népszerű, tartós Aba Group körömreszelők! Teszteld most INGYEN! Megrendelésedhez ajándék Aba Group körömreszelőt választhatsz!

Kattints ide és nézd meg az Aba Group körömreszelőket!

Minden 10 000Ft feletti rendeléshez ajándék Aba Group Slim körömreszelőt választhatsz!

A Slim körömreszelők mindössze 2mm vastagságúak, ennek ellenére megfelelő stabilitással rendelkeznek. A méretük miatt könnyebb és kényelmesebb a reszelés, a körömfelület mattítása sokkal könnyebb, mert a reszelő kényelmesen odaér a nehezen elérhető sáncokhoz is anélkül, hogy sérüléseket okozna.

Minden 12 000Ft feletti rendeléshez ajándék Aba Group Standard körömreszelőt választhatsz!

A Starndard körömreszelők a hagyományos körömreszelők méreteivel rendelkeznek, felületük extra tartós.

Minden 14 000Ft feletti rendeléshez egy különleges, több funkciós Aba Group körömreszelőt küldünk ajándékba.

Az Aba Group körömreszelő by Paulina Pastuszak 150/180 különleges formájú, keskeny és vékony körömreszelő, ami a mérete ellenére megtartja a stabilitását és a merevségét. Rendkívül fontos a műköröm építés során, mert a vastagabb reszelőkkel ellentétben, ezzel a reszelővel tökéletesen lehet mattítani a körömlemezt a sáncoknál is úgy, hogy ne okozzunk sérülést a bőrön. Teljesen precíz munkavégzést biztosít, mivel a körömfelület 100%-ban mattítható vele, elkerülhető a körmök fellevegősödése.

5cm-es vonalzó található a körömreszelő felületén, aminek a segítségével körmöket pontosan egyforma méretűre tudjuk reszelni. Ez nem csak versenyeken, hanem a mindennapi szalonmunkában is fontos.

Egy különleges körömsablon is található a körömreszelön, amivel könnyen ellenőrizhetjük a körmök formáját és a reszelt mosolyvonal ívét. A kezdő műkörmösöknek gyakran problémát okoz, hogy minden szempontból egyforma körmöket reszeljenek, egy ilyen sablonnal könnyen korrigálhatják a formát.

A körömreszelők egyesével vannak csomagolva, így teljesen higiénikusak, nem hagy kétséget a vedégekben, hogy a körömreszelőt egyszer sem használták előtte, vagy csak az ő körmeiket reszelték vele. #safetyfirst

150/180 erősségű csiszolófelület: 

150 - tökéletesen formázható vele a műköröm felülete és a formája

180 - a természetes köröm mattításához

További hírek