20% kedvezmény
(nem akciós termékeinkre)
HÉTVÉGI AKCIÓ -20% kedvezmény

AKCIÓS SZÁLLÍTÁS

AKCIÓS SZÁLLÍTÁS

Itt a kánikula, hozzá pedig egy frissítő áreső! Szeptember elsejéig akciós szállítási díjjal rendelheted meg csomagodat FOXPOST csomagautómatába! A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt.

Szeptember elsejéig 750Ft helyett 510Ft-os szállítási díjért szállítjuk csomagodat FOXPOST csomagautómatába (előre utalás után).

A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Kövesd nyomon csomagod útját! Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot. » (link: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/)

Ingyenes visszaküldés*

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át).

Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod?

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül!

Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomatakereso/) Bővebb információ: www.foxpost.hu

 

*Csak bontatlan, nem használt, eredeti csomagolású termékeket áll módunkban visszavenni.

Erről bővebben az ÁSZF Elállási jog menüpontjában olvashatsz »  http://www.silcarebolt.hu/aszf-a4972

További hírek