Nyerj 5000Ft-os utalványt | játékszabályzat

Nyerj 5000Ft-os utalványt | játékszabályzat

Nyerj 5000Ft-os vásárlási kupont a Silcare Boltba! Lájkold a Silcare Bolt Facebook oldalát: www.facebook.com/mukoromshop Lájkold a játékhoz kapcsolódó képet a Facebookon. A https://www.silcarebolt.hu/aba-group-m7418 oldalon válaszd ki a kedvenc Aba Group termékedet, majd a termék adatlapján, a termékfotó alatt kattints a "csillag" ikonra és értékeld a terméket.

Nyerj 5000Ft-os vásárlási kupont a Silcare Boltba! Lájkold a Silcare Bolt Facebook oldalát: www.facebook.com/mukoromshop
Lájkold a játékhoz kapcsolódó képet a Facebookon.
https://www.silcarebolt.hu/aba-group-m7418 oldalon válaszd ki a kedvenc Aba Group termékedet, majd a termék adatlapján, a termékfotó alatt kattints a "csillag" ikonra és értékeld a terméket.

Értékeléskor add meg a nevedet és az email címedet, hogy a sorsoláskor fel tudjuk veled venni a kapcsolatot.

Egy felhasználó több terméket is érétkelhet, így növelve a nyerési esélyét.
Egy felhasználó egyszer nyerhet.
A játékra való jelentkezés 2019. július 31.-én éjfélkor zárul le.
A nevezési időszak lezártával 3 nyertest sorsolunk ki úgy, hogy 3 Aba Group terméket választunk ki és a három termék értékelői között számítógépes program segítségével 2019. augusztus 1-jén 3 nyertest sorsolunk, akik fejenként 5000Ft-os kupont nyernek, amit a www.silcarebolt.hu oldalon válthatnak be 10.000Ft feletti rendelés esetén.
A nyertessel emailben vesszük fel a kapcsolatot a sorsolástól számított 3 munkanapon belül. Amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2019. augusztus 3.-ig, új nyertest nem sorsolunk.

Nyeremény: 3db 5000Ft értékű kupon, amit 10.000ft feletti rendelés esetén érvényesíthet.
A nyeremény a webhopon bármilyen termékekre beváltható.
A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.
A nyertes kiválasztása végleges, egyeztetésnek helye nincs.
Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a www.silcarebolt.hu webshop felületén érkeznek, betartva a jelen szabályzat feltételeit.
A Silcare Bolt (Fejei-Kovács Annamária ev.) fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan kizárjon nevezéseket.
A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen adatot/képet, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat.
A nevezések nem tartalmazhatnak obszcén, istenkáromló vagy becsmérlő tartalmat.

A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely a nevének közzétételét és promóciós célú felhasználását is magában foglalhatja.
Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, nem kezeli és azzal összefüggésbe nem hozható.

A nevezéssel egyidejűleg a játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a Silcare Bolt (Fejei-Kovács Annamária ev.) összegyűjtse, felhasználja személyes adataikat a nyereményjáték adminisztrációja, kereskedelmi és marketing elemzés céljából, illetve a jogszabályok által megengedett vagy megkövetelt módon, a Silcare Bolt adatvédelmi politikájával összhangban.
A nyereményjáték a magyar jog hatálya alá esik és a játékosokra a magyar jogszabályok érvényesek.
A játék szervezője: Fejei-Kovács Annamária ev. 4524 Ajak, Ady endre út 60.
www.silcarebolt.hu
www.facebook.com/mukoromshop

További hírek