Válassz ajándék színes zselét 5000Ft feletti rendelésedhez!

Híreink

NEON SMOKE EFFECT

NEON SMOKE EFFECT

Megérkeztek a neon pigment porok a legújabb smoke effect műkörömdíszítéshez. Válassz a 12 neon árnyalat közül és párosítsd őket kedved szerint.

tovább »

KÖRNYEZETBARÁT SZÁLLÍTÁS

KÖRNYEZETBARÁT SZÁLLÍTÁS

A hulladékot szétválogatod, rászoktál a bicajozásra, és nem égeted fölöslegesen a villanyt sem… De mi a helyzet a csomagjaiddal? Már nálunk is elérhető, mindössze 750Ft-ért a Foxpost!

tovább »

FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA

Nyerd meg a 4db sellőporból álló ajándékcsomagot a Silcare Nail Art Facebook oldalon! Lájkold a Silcare Bolt Facebook oldalát: www.facebook.com/mukoromshop Lájkold a játékhoz kapcsolódó képet a Facebookon. Kommentben írd meg, hogy miért szereted…

tovább »

SILCARE COVER ZSELÉ 4 ÁRNYALATBAN

SILCARE COVER ZSELÉ 4 ÁRNYALATBAN

Ma már minden műkörmös zselékészletében megtalálható a cover zselé legalább egy, de inkább több árnyalata. Különböző árnyalatú cover zselék között mindenki megtalálja a bőrszínével, körömágy színével leginkább harmonizáló…

tovább »

MATT SZÍNES ZSELÉK

MATT SZÍNES ZSELÉK

Szuper matt körmök gyorsan, matt top nélkül! Itt a matt-ra kötő színes zselé! Csak felkened, kötteted, fixálod és kész a matt köröm! Idő- és pénztakarékos, mert nem kell a matt top a felületére.

tovább »

VALENTIN NAPI AJÁNLATUNK

VALENTIN NAPI AJÁNLATUNK

Szuper akcióval készültünk a Valentin napra! Egy héten át -20% kedvezménnyel vásárolhatsz a Silcare Boltban! Ráadásul a rendelésedet INGYEN szállítjuk PostaPontra! Olvass tovább a részletekért!

tovább »