❤ Ingyen szállítás 7500Ft-tól ❤ Szállítási idő 2-5 munkanap.

10% kedvezmény
(nem akciós termékeinkre)
❤ -10% kedvezmény a hosszú hétvégén ❤

Szállítás

Aktuális szállítási költségek Magyarországon
(érvényes 2019.07.01-től visszavonásig)

A megrendelés és szállítási költség végösszegét előre utalással és utánvétellel van lehetőség kiegyenlíteni.
A szállítás összege a rendelés végösszegétől, illetve a választott szállítási módtól függ.

Már 7500Ft-os rendelések esetén INGYEN szállítás!*

A szállítási költség tartalmazza a csomagolás díját is, ami a környezettudatosság miatt nagyrészt újrahasznosított alapanyagokkal történik.

Megrendeléseket csak Magyarország területére szállítunk!

TIPP! FOXPOST (előre utalás): 750Ft
A csomagot a kiválasztott Foxpost automatában veheted át 3 munkanapon belül.
*7500Ft felett INGYENES.

MPL szállítás házhoz (előre utalás): 1350Ft
15.000Ft feletti rendelés esetén INGYENES.

MPL szállítás házhoz (utánvétel, minimum rendelési összeg 3000Ft): 1500Ft
15.000Ft felett INGYENES.

MPL szállítás PostaPontra (előre utalás): 1150Ft
15.000Ft feletti rendelés esetén INGYENES.

MPL szállítás PostaPontra (utánvétel, minimum rendelési összeg 3000Ft): 1350Ft
15.000Ft feletti rendelés esetén INGYENES.


Az árak visszavonásig/módosításig érvényesek. Időszakos akciók idején a szállítási díjak változhatnak (pl. alacsonyabb végösszeg esetén ingyenes szállítás, összeghatártól független ingyenes szállítás).

Utánvételes szállítási mód választása esetén a minimum rendelési összeg 3000Ft.

Adatok az utaláshoz
Bank neve: Erste Bank
Számlaszám: 11600006-00000000-78524912
Számlatulajdonos neve: Fejei-Kovács Annamária

Csomagjainkat az MPL futárszolgálat és a Foxpost 1-5 munkanap alatt szállítja ki. A napok száma a rendelés leadásának idejétől függ. Ha a rendelést 12:00 óra előtt adtad le, a kiszállítás várható ideje 1-2 munkanap, ha 12:00 óra után 2-5 munkanap. Természetesen a hétvégék és az ünnepnapok ez alól kivételt képeznek.

A hétvégéken illetve ünnepnapokon leadott rendeléseket a rá következő munkanapon tudjuk feldolgozni és feladni. Az előre utalásos csomagokat az utalás beérkezése után adjuk át a futárnak. Ha minél hamarabb szeretnéd a rendelésedet megkapni, akkor válaszd az utánvételes szállítást, így nem kell az utalásra várnunk.

A csomag helyzetéről a futárszolgálattól kapott emailben találsz bővebb információt.

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A megrendelt, de lemondani kívánt csomagot legkésőbb a megrendelés napján szíveskedjen jelezni a silcarebolt@gmail.com e-mail címre.
Amennyiben a csomag státusza "postázva/átadva", úgy a csomag már postázásra került, ezért a lemondást nem tudjuk elfogadni.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a webáruházban megrendelt csomag “megrendelő nem vette át” szerződésszegésnek minősül, amelynek következményeként a webáruház az általa előzetesen kifizetett szállítási költség megtérítésére igényt tart a vásárlótól abban az esetben is, ha a vásárlónak a szállítás “ingyenes” lett volna!
A vállalkozás minden esetben fizet szállítási költséget a kézbesítendő csomagok után. Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, visszautasítja vagy részére a kézbesítés neki felróható okból adódóan nem lehetséges, a vásárlás ténylegesen NEM VALÓSUL MEG és az oda-vissza szállítási díjra a vállalkozás igényt tart!

Oda-vissza szállítási költség: 3000ft.

Az a vevő, aki az utánvételes csomagot nem veszi át és nem fizeti ki az oda-vissza szállítás díját 8 napon belül, a jövőben kizárólag előre utalással vásárolhat a webáruházban.